Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ


'Οπως θα ξέρετε οι περίσσοτεροι από εσάς , εμείς έδώ στην Πάτρα δίνουμε
πολύ σημασία στο καρναβάλι μας. Είναι το καλύτερο της Ελλάδας και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Η πόλη την περίοδο του καρναβαλιού είναι πολύ
διαφορετική και ο κόσμος μοιάζει σαν να ξεχνάει τα πάντα και διασκεδάζει αδιαφορώντας σχεδόν για όλα όσα τον απασχολούν στη καθημερινότητά του!!
Έτσι και εγώ φέτος αποφάσισα να βγώ με την κορούλα μου στο καρναβάλι των μικρών!!! Είναι μια παρέλαση προσαρμοσμένη στις ανάγκες των μικρών παιδιών, έτσι μπορούν να συμμετάσχουν και παιδάκια μικρότερα από την Μαρίλιά μου η οποία ήταν 13 1/2 μήνων. Περάσαμε πολύ ωραία και θα βγαίνουμε κάθε χρόνο από εδώ και πέρα!!! Ελπίζω του χρόνου να μην δουλέυει ο μπαμπά μας εκείνη τη μέρα και να μπορέσει να καρναβαλιστεί μαζί μας !!!

3 σχόλια:

  1. είχα συμμετάσχει και εγώ στο καρναβάλι και στο παιδικό και των μεγάλων, ήταν υπέροχα δεν το συζητάω και ελπίζω να μπώ και του χρόνου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεία σου γωγω μου ναι στης πάτρα μπήκα!!!! ήταν τέλειαααααααααααα!!! βασικά μένω πάτρα επειδή σπούδαζω και δεν θα ήταν λογικό να μην μπώ στο καρναβάλι..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails