Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΜΑΜΑ !!!



Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για μένα !!! Μέρα χαράς απερίγραπτης... Η Μαρίλια για πρωτη φορά είπε τη λέξη ΜΑΜΑ!!! Αχ! Πόσο καιρό περίμενα αυτή τη στιγμή ...πόσες φορές την ονειρεύτηκα ? Δεν μπορούσα να το πιστέψω ! Όλο αυτό τον καιρό με φώναζε Γωγώ ,και στεναχωριόμουν ! Τον μπαμπά της τον φωνάζει μπαμπά από 7 μηνών και τώρα η Μαρίλια   είναι 17 μηνών παρά 8 ημέρες.... Σκεφτόμουν πως με τιμωρούσε επειδή την άφηνα πολλές ώρες  για να πάω για δουλειά ,όμως τι να έκανα?? Τώρα όμως όλα καλά ... Το καλύτερο δώρο πήρα για τη γιορτή της μητέρας που έρχεται απο την κορούλα μου !!






Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό στον κόσμο απο ένα τέτοιο μικρό , γλυκό πλασματάκι να σε φωνάζει μαμά...



Μωρό μου σε αγαπώ !!!





9 σχόλια:

  1. Γωγώ μου πόσο σε καταλαβαίνω...και η δική μου κορούλα το ίδιο μου έκανε και να φανταστείς ότι δεν εργαζόμουν,αλλά όταν με είπε μαμά,η ευτυχία μου δεν περιγράφετε το πως ένιωσα...
    Να είσαι καλά και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή μαζί της και μην έχεις τύψεις,η ποιότητα χρόνου έχει σημασία όχι η ποσότητα.Είναι απόλυτα φυσικό το παιδάκι σου να σε θέλει 24 ώρες το 24ωρο.
    Καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ Γωγώ μου τι γλυκό.
    Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.
    Το καλυτερο δωρο σου εκανε η μικρη για την γιορτης της Μητέρας.
    Μην ανησυχείς, τα παιδιά επαναλαμβάνουν το ονομα μας επειδη το ακουν απο τους γυρω μας να μας φωναζουν ετσι... Της ηταν πιο ''ευκολο'' να σε λεει Γωγω..αλλά τους περνάει
    Και οταν θα σε λεει μανουλα θα λιωνεις :)
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γωγώ μου, η ανάρτησή σου είναι ό,τι πιο γλυκό έχω διαβάσει το τελευταίο 24ωρο! Τι ωραίο δώρο! Να'σαι γερή να τη χαίρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αρκιβώς το ίδιο με την Ειρήνη θα σου έλεγα και εμένα η Μαρία Αριάδνη με φώναζε για πολύ πολύ καιρό με το όνομα μου σπάνια μαμα , όταν γεννήθηκε όμως η Ίλια ήταν περίπου 18 μηνών και ερχόταν και εκέινη με το δικό της bebe στο δωμάτιο για να φροντίζουμε μαζί και τα δύο και την ίλια και την κούκλα , ξεκίνησε και δεν σταμάτησε να μου το λέει μέχρι και σήμερα που είναι 18 χρονών και πολλών μηνων .Απόλαυσε το λοιπόν ψυχή μου γιατι μοναδικά δικό σου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γωγώ μου φαντάζομαι την χαρά που θα πήρες απο την πριγκίπισσα σου, θα ήταν υπέροχη και μοναδική στιγμή, τώρα συνήθιζε να το ακους πολύ συχνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τυχερούλα...ακουσες την πιο γλυκιά λέξη του κόσμου από τα δροσερά χειλάκια της κουκλίτσας σου! Να μου την φιλήσεις!
    Καλό Σαβ/κο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αχ! ποσο χαιρομαι κι εγω μαζι σου!!!πραγματι ειναι τρομερα συγκινητικη η στιγμη που το μικρουλι σου σε κοιταει με λατρεια στα ματια και λεει την πιο γλυκια λεξουλα στον κοσμο!
    να εισαι καλα και να την χαιρεσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ φανταζομαι την συγκινηση σου ε;!
    Ναι πραγματι ειναι κατι σπουδαιο.
    Η δικη μου κορη για μηνες επεμενε να με φωναζει "μπαμπα" και μου ειχε γινει συνηθεια πια, οποτε οταν τελικα το ειπε σωστα η χαρα μου ηταν διπλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Irini , princess , Marion , apinkdreamer , drosostalitsa , Marilise ,ΝΑΝΤΙΑ και Πουαντερι σας ευχαριστω ολες παρα παρα πολυ...Ναι ειναι η πιο γλυκια λεξη του κοσμου...και ναι το παραδεχομαι λιωνω οταν φωναζει Μαμα!!!Τελικα ειναι σπουδαιο πραγμα να εισαι μανουλα!Φιλια σε ολες καλωςηρθες Πουαντερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails