Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ !


Σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές με την οποία έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας στο πιο αγαπημένο μας πρόσωπο , στον άνθρωπο που μας έφερε σε αυτόν τον κόσμο και μας χάρισε τη ζώη ...
Είναι μια μέρα αφιερωμένη στο πιο αγαπημένο πρόσωπο κάθε οικογένειας αλλά και στη δημιουργό ζωής και ταυτότητας κάθε ανθρώπου. Η μητέρα αποτελεί την αρχή της ύπαρξης ...

Η δική μου μαμά λοιπόν είναι η παντότινη μου φίλη , ο άνθρωπος που με φροντίζει ακόμα και ανησυχεί για μένα λες και είμαι ακόμα παιδί...Ο άνθρωπος που ποτέ δεν θα πάψει να με καλομαθαίνει και ας εχω σχεδόν φτάσει τα 30 !!! Είναι ο άνθρωπος που δούλεψε πολύ στη ζωή του για έχω μια καλύτερη ζωή εγώ και η αδερφη μου . Είναι η γυναίκα που θαυμάζω... δυναμική , τρυφερή και στοργική !!! Είναι η μαμά μου!!!


Και να που τώρα είμαι και εγώ μαμά πια !!!
Μαμά μιας υπέροχης κορούλας που θέλω να είμαι γι αυτήν η καλύτερη μαμά όλου του κόσμου !!
Κλείνοντας το αφιέρωμά μου στη ημέρα της Μητέρας, σας προτείνω ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου να θυμόμαστε και να τιμούμε το πρόσωπο που μας έφερε στον κόσμο και μας μεγάλωσε, καθημερινά και πραγματικά.


Xρόνια Πολλά  σε όλες τις Μητέρες του κόσμου !!!


( εγώ και η μαμά μου πρίν 28 χρόνια !! )


Χρόνια πολλά μανούλα , σ΄αγαπώ !!!








10 σχόλια:

  1. Γωγώ μου χρόνια πολλά και σε 'σένα και στην μανούλα σου.Πάντα ενωμένες και ευτυχισμένες σας εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ είσαι καλή μάνα, γιατί έχεις πάρει πολύ αγάπη κι αυτό φαίνεται και την μεταδίδεις ήδη στην μικρούλα σου, που εύχομαι απο την καρδιά μου μια μέρα να διαβάσεις κι εσύ μια τέτοια αφιέρωση απο κείνη.
    Να χαίρεστε η μία την άλλη,κρίκοι της ίδιας αλυσίδας που συνεχίζεται...
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tι όμορφη φωτογραφία έστω κ 28 χρόνια πριν.Να τις αγαπάμε τις μανούλες μας πολύ-πολύ Γωγούλα μου,να την χαιρεσαι κ να είναι για πολλά πολλά χρόνια στο πλευρό σου!
    Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γωγώ μου Χρόνια σου πολλά να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου κι αυτό εσένα.
    Και Χρόνια Πολλά στη μανούλα σου να σας χαίρεται κι αυτή με τη σειρά της
    Πολύ τρυφερή φωτογραφία :)

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γωγω μου να χαίρεσαι την μαμά σου που όπως φαίνεται την υπεραγαπας, και να είσαστε πάντα τόσο δεμένες...
    Χρόνια σας πολλά μαμάδες όλου του κόσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να χαίρεσαι Γωγούλα μου τη μανούλα σου, να είναι πάντα γερή και δυνατή κοντά σας, κι εσύ μανούλα τώρα πια, να απολαμβάνεις ό,τι μπορεί να δώσει αυτή η δυνατή σχέση της μάνας με την κόρη!!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eιρηνη ,Χαρα , Neni ,Marion ,princess ,kai Anthivolon καλες μου φιλες σασ ευχαριστω παρα πολυ....Συγκινηθηκα πραγματικα με τα σχολια σας....Και η μητερα μου συγκινηθηκε πολυ με την αφιερωσει που της εκανα!!!Μεσα απο αυτην ειχα την ευκαιρια να της πω οσα δεν της εχω πει απο κοντα!!!Χρονια πολλα σε εσας ,στις μανουλες σας και στα παιδακια σας...Φιλια σε ολες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να χαιρεσαι την μανουλα σου και να ειστε παντα αγαπημενες!
    που εισαι Γωγούλα;;Τι κανετε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails