Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ...




Την Πέμπτη που μας πέρασε η Μαρίλια μου πήγε για ΠΡΩΤΗ μέρα σε παιδικό σταθμό !!!
Είχαμε αποφασίσει με τον άντρα μου να την στέλναμε από το Σεπτέμβρη αλλά τελικά την πήγαμε πιο νωρίς γιατί α) τότε θα είναι και αυτή μεγαλύτερη και ίσως δυσκολευτεί να προσαρμοστεί και β) το Σεπτέμβρη ξεκινάνε πολλά παιδάκια και δεν ήθελα να πάει μαζι με το <<τσούρμο>> να πάει πιο χαλαρα ...Και τελικά είχαμε δίκιο εγώ και ο μπαμπάς της , της αρέσει πολύ , μπαίνει με χαμόγελο κάθε πρωί στο σχολικό και όταν την ρωτάω : <<θα πας σχολείο Μαριλού μου αύριο?>> μου κουνάει το κεφάλι καταφατικά!!!



η τσάντα της...

το πρώτο της δελτίο...

και η πρώτη της κατασκευή ( της δασκάλας μας !!! )

Το Σάββατο σας είχα πεί πως είχαμε γάμο... Παντρευόταν η καλύτερη μου φίλη , η <<αδερφή >> μου , η οποία είναι και η μία νόνα της Μαρίλιας η Τόνια !!!  Η  Τόνια έγινε υπέροχη νύφη , ο γάμος ήταν φανταστικός και τα πάντα κύλησαν τέλεια... και η κορούλα μου για πρώτη φορα έγινε παρανυφάκι!!!
Στεκόταν δίπλα στη νονά της όλο καμάρι λες και ήταν μεγάλο παιδί...


Η κρεβατοκάμαρα της Τόνιας... (ΤΕΛΕΙΑ)


Να και το μωρό μου...



Οι σοκολάτες που φτιάξαμε σαν ευχαριστήριο δώρο των καλεσμένων



Τόνια και Σωτήρη σας ευχομαι για το ξεκίνημα της καινούριας σας ζωής κάθε ευτύχια...
Να είστε πάντα αγαπημένοι όπως και τόσα χρόνια τώρα και έχετε πάντα εμπιστοσύνη , σεβασμό και κατανόηση ο ένας απέναντι στον άλλον...
Εύχομαι να περνάτε τέλεια στο Παρίσι !!!




ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....
Πολλά φιλιά!!!


17 σχόλια:

  1. Καλό σου μήνα φίλη μου και σου εύχομαι μόνοχαρές τέτοιες απο το καμάρι σου.Μου θύμισες τότε που έστειλα τα κοριτσάκια μου στο παιδικό, ΑΞΕΧΑΣΤΗ..μέρα πίστεψε με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ, καλέ σχολιταρούδι η Μαριλού μας!
    Πρώτα παρανυφάκι, για να γλυκαθεί και μετά βουρ ...στα βάσανα.
    Νάναι καλά πάντα χαρούμενη και γερή!
    Να χαίρεσαι ΚΑΙ τους κουμπάρους, καλοστέριωτοι!
    Καλό μήνα, Γωγώ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχτιδα καλωςηρθες στο blogoσπιτακι μου!!! Ναι ειναι μεγαλη μερα η πρωτη μερα του παιδιου μας στο σχολειο... και δε σου κρυβω τι κλαμα εριξα οταν ειδα την κατασκευη στη τσαντα της που ξερω κιολας οτι δεν την εφτιαξε η ιδια!!!

    Χαρα την εστειλα με το μαλακο την μικρη μου φευγει 9.30 και ερχεται 1.00 δεν κουραζεται...
    Ωραιο παρανυφακι δεν εγινε η ζουζουνα μου???
    Kαλο μηνα πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γωγώ μου πολύ συγκινήθηκα με την μικρούλα σου,θυμήθηκα την δικιά μου κόρη.Εύχομαι όλη της η πορεία να είναι καλή και με το καλό να την δεις όπως επιθυμείς.Επίσης εύχομαι βίον ανθόσπαρτων στην καλύτερη σου φίλη να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά.
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ βρε Γωγώ μου, να τη χαίρεσαι τη Μαρίλια σου! Πρέπει να είναι συγκινητικό να βλέπεις το μωράκι σου να παέι σχολείο και να μεγαλώνει! Ήταν μια προγκίπισσα στο γάμο πάντως! Να σου ζήσει και η φίλη! Κάθε ευτυχία!

    (ευχαριστώ για το γλυκύτατο - όπως πάντα - σχόλιό σου!)

    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ήθελα να σε κουράσω λέγοντας σου για τη πρώτη μέρα που πήγαν οι κόρες μου στο Παιδικό σταθμό ΧΙΟΝΑΤΗ ! Έρχαται το σχολικό , τα μικρά με όλα τα σχετικά, η Ειρήνη μου 3 1/2 και η Ιωάννα 2 1/2.Η Ειρήνη όπως πάντα αρχηγική πήγε με περιέργεια να δει, η μικρή πάντα η..σκιά της απόφασης της αδελφής της.Όταν λοιπόν γύρισα μου λέει η μεγάλη: ωλέα μαμά μα δεν πάω άλλοοο!!!
    Την άλλη μέρα τις έβαλα ..τσουβαλάτες μέσα στο σχολικό και μια κυρία απο το μπαλκόνι μου είπε:-Τι μάνα είσαι εσύ! Σε δυο μέρες πήγαιναν χωρίς κουβέντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό μήνα Γωγούλα...
    Καλέ τι ωραίο παρανυφάκι είναι αυτό, σαν μικρή πριγκίπισσα!!!
    Πήγε και σχολείο.......
    Να το χαίρεσαι το Μαριλάκι σου και να το βλέπεις να μεγαλώνει και να σε κάνει περήφανη!!!

    Όσο για τους κουμπάρους σας, να ζήσουν και να ευτυχίσουν, πάντα αγαπημένοι.

    Καλό απόγευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειρηνη μου σε ευχαριστω παρα πολυ και σε σενα ευχομαι να δεις το κοριτσακι σου οπως επιθυμεις και καλη επιτυχια να εχει στις εξετασεις της!!

    Αχτιδα μου και μενα πολοι μου λενε πως ειναι μικρη η κορη μου για το σταθμο και κριμα κτλ ,ομως θεωρησαμε με τον αντρα μου πως δεν εχει να της προσφερει κατι αλλο η συντροφια των γιαγιαδων της και πως πρεπει να βρισκεται με παιδακια και απασχολειται δημιουργικα!!!Και μενα σκληρη με λενε , αν ειναι δυνατον να αγαπαει κανεις περισσοτερο τη Μαριλια απο μενα που τη γεννησα!!!

    Ναντιουλα το μονο που με στεναχωρει ειναι πως δεν εκατσα μαζι με το μωρο μου καθολου δεν το χαρηκα , μολις σαραντησα επεστρεψα για δουλεια και αυτο δεν μπορω να το συγχωρεσω στον εαυτο μου ... δεν καταλαβα ποτε απο μωρο η Μαριλια εγινε πια παιδακι περπαταει μιλαει κτλ...

    Γλυκια μου painter σε ευχαριστω για τα ομορφα και γλυκα σχολια σου...εχεις και εσυ κοριτσακι και με καταλαβαινεις οσο να ειναι ε??

    Φιλια σε ολες και καλο μηνα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό μήνα! Πάντα μόνο όμορφες στιγμές και τέτοιες χαρές να έχει το σπιτικό σου!
    Η μικρή σου σκέτη οπτάσία!
    Αχ ωραίος ο παιδικός, θέλω κι εγώ (χαχαχα) και τι όμορφη φραουλένια κατασκευή!
    Να χαίρεσαι τους φίλους σου και να είναι πάντα ευτυχισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταρχάς εύχομαι στην αδερφή σου να είναι πάντα ευτυχιμένη και χαρούμενη. Όσον αφορά την μαρίλια τι να πω με το φορεματάκι είναι μια κούκλα...Καλή αρχή στον σταθμό...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλη αρχη της κουκλας σου στο σχολειο.Ειναι η αρχη μιας περιοδου που θα ζησει και θα ζησετε πολλες συγκινησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατερινα μου σε ευχαριστω παρα πολυ οτι καλυτερο ευχομαι και σε εσενα!Ναι το μικρο μου με εχει ξετρελανει μακαρι να μπορουσα να σας εδειχνα και τη φατσουλα της...Αχ και εγω να δεις ποσο πολυ χρειαζομαι παιδικο...

    Χαριαννα μου σε ευχαριστω!!!Εσυ ξερεις οσο να ειναι και απο σταθμους και απο μικρα παιδακια...Δειχνει οτι της αρεσει!!Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημιουργια δεν σε προλαβα!!!Καταρχην χαιρομαι που σε βλεπω στο blog μου...Αυτο που μου λες ειναι μεγαλη αληθεια!!Εδω σκεψου εκλαιγα με τη φραουλιτσα που μου εφερε που ξερω οτι δεν την εφτιαξε κιολας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία! ;) Όταν θα σου φέρει τις πρώτες προτάσεις να δεις χαρά! Και αργότερα το πτυχίο! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αχ το ξερω Marilia μου πως με περιμενουν πολλες χαρες ακομα...Να εισαι καλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια σου, Γωγώ!! Βρήκα το μπλογκ σου μέσω της φίλης μου Ειρήνης Ρ! Είναι πολύ όμορφος ο τρόπος που μοιράζεσαι την καθημερινότητα σου και τα αισθήματα σου για το μωράκι σου και την οικογένεια σου!! Εύχομαι πάντα να είναι χάρουμενα τα νέα σου!!! Να χαίρεσαι την Μαρίλια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μελενια καλως ηρθες στο blogaki μου ... σε ευχαριστω πολυ για τα ομορφα λογια και τις ευχες σου !!!Να εισαι καλα!Και να χαιρεσαι ολους οσους αγαπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails