Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!

Καλημέρα  σε όλες τις φίλες !!! Καινούρια εβδομάδα  σήμερα και εγώ είδη σκέφτομαι το επόμενο Σαββατοκύριακο !!! Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και πιεσμένη αυτό το καιρό ... Πόλλες ώρες δουλειά , πολύ τρέξιμο , πολύ άγχος !!! Όλη μέρα τρέχω , τρέχω δεν φτάνουν πια 24 ώρες πουθενά...
Καμιά φορά αναρωτιέμαι αξίζει τον κόπο να είμαι τόσες ώρες μακριά από το παιδάκι μου και τον καλό μου αντρούλη ??? Αξίζει τον κόπο να τρέχω και να αγχώνομαι για τη δουλειά μου και είμαι τόσο πιεσμένη όλη μέρα ??? Καμιά φορά σκέφτομαι και το λέω και στον άντρα μου πως θα ήθελα πολύ να αφήναμε τα πάντα και να φεύγαμε για μια ήρεμη και ανθρώπινη ζωή στο χωριό !!!
Όποτε πάω στο χωριό μου βλέπω τον κόσμο ήρεμο και χαλαρό χωρίς άγχος , χωρίς να κοιτάει ποτέ ρολόι...
Anyway η  Μαριλού μου κοντεύει πια 22 μηνών , (οι 22 πιο υπέροχοι μήνες της ζωής μου ) και είναι συνεχώς όλο καινούρια κόλπα ... αυτό τον καιρό τριγυρνά στο σπίτι με τα τακούνια μου  και τα χτυπά μάλιστα με δύναμη ... Τρελένομαι να την βλέπω έτσι και περπατάει και όλο καμάρι !!! Γυναίκα φίλες μου , κοκέτα από μικρή !!!



Καλημέρα και καλή εβδομάδα ...
Φιλιά !!!









14 σχόλια:

  1. καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

    αν άρχισε η Μαριλού να κάνει τέτοια κόλπα
    τι θα γίνει όταν μεγαλώσει? χιχιχιχι

    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα! Το ζουζουνάκι προπονείτε για τις πασαρέλες ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ!! ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.
    ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γωγω μου ετοιμασε βαλιτσες και ελα...για μονιμα εννοω.Το μονο προβλημα ειναι η δουλεια σου που σου αρεσει.Πως θα την αφησεις?το κοριτσακι κας μεγαλωνει και κανει τα δικα του.να μου την φιλησεις γλυκα...καλη εβδομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό μήνα, όμορφη!
    Ωχ, απο τώρα Top model!!! Καλά κουράγια σου εύχομαι!
    Καμάρωνε την βρε, γυναίκα απο γεννησιμιού της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γωγώ μου, το γκαζόν του γείτονα πάντα μας φαίνεται πιο πράσινο από το δικό μας.
    Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου να πας, η ζωή των διακοπών διαφέρει από την ρουτίνα μας.
    Μάλλον θα χρειάζεσαι κι άλλο χρόνο για να προσαρμοστείς στον νέο τρόπο ζωής, όταν γίνεσαι μητέρα αλλάζουν τα πάντα, ορμόνες, αισθήματα, ευθύνες, τρόπος ζωής, προσαρμόσεις.
    Νασαι καλά να χαίρεσαι το μοντελάκι και ευχές για μια καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε καταλαβαίνω Γωγώ μου πως νιώθεις, πόσες φορές δεν το λέω και εγώ αυτό,να τα παρατήσω όλα και να πάω στο χωριό.....νομίζεις όμως ότι στο χωριό οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις θα είναι πιο λίγες?
    Να χαρείς όσο μπορείς το παιδάκι σου γιατί αυτές οι ηλικίες περνάνε και μεγαλώνουν τα μικρά μας χωρίς να το καταλάβουμε.
    Πολλά φιλιά σε 'σένα και την Μαριλού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαντάζομαι την εικόνα της μικρούλα σου να φοράει τα τακούνια σου και να τριγυρίζει έτσι στο σπίτι σαν μια μικρή κυρία!!! θα είναι μια τρέλαααααααααα, απαπααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γωγούλα καλησπέρα! Να'χεις ένα καλό και ήρεμο - όσο γίνεται - μήνα! Ευτυχώς έχεις το ζουζούνι σου με τις τρέλες σου να σε ξεκουράζει!!! Πολύ γούστο έχουν τα παιδάκια!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Κατερινα ναι αρχισε το κοριτσακι μου να κανει τετοια και ομως...απο τοσο μικρη απιστευτο??
    @Δροσοσταλιτσα μπορει τωρα να καμαρωνω που φοραει τα τακουνια μου αλλα δεν ευχομαι με τιποτα να ανεβει σε πασαρελα...Καλο μηνα!
    @georgiaxara καλο μηνα και καλη εβδομαδα και σε σενα καλη μου!!
    @Ρεβεκκουλα μου το νησακι σου ξερεις ποσο πολυ το αγαπαω , το εχω ερωτευτει πραγματικα!Και τι δεν θα εδινα να ζουσα εκει...
    @Χαρα μου καλο μηνα και καλη εβδομαδα σου ευχομαι!!!Αν την καμαρωνω λεει...Πιστευω οτι μερικοι με παρεξηγουν γι αυτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Evie με κουρασαι η ζωη στην πολη οι ρυθμοι οι τρελοι ,το τρεξιμο δεν μπορω ...Το κοριτσακι μου πηγε 22μηνων και μπορεσα να περασω μαζι της 40 μερες (λοχειας) και Σαββατοκυριακα μονο ,αυτο με πληγωνει...Καλη εβδομαδα και σε σενα ευχομαι !!!
    @Irini μου αυτο με απασχολει η επαγγελματικη αποκατασταση στο χωριο ειναι παρα πολυ δυσκολη!!!Ειδη δεν καταλαβα ποτε ημουν εγκυος ,ποτε γεννησα ποτε το κοριτσακι μου πηγε 22μηνων δεν το πιστευω!Καλο μηνα και καλη εβδομαδα!
    @princess μου γλυκια πραγματικαγινεται χαμος στο σπιτι ,ειναι στην καλυτερη φαση της η Μαριλου μου κανει φοβερα πραγματα ...Καλη εβδομαδα γλυκουλα!!!
    @ΝΑΝΤΙΑ μου πραγματικα και εγω αυτο λεω ευτυχως εχω αυτο το αγγελουδι που μολις το βλεπω και μου χαμογελα ξεχναω τα παντα και χανομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γωγώ γεια σου
    εγώ όταν είχε έρθει η ώρα να επιστρέψω στην δουλειά
    τα είχα ζυγίσει... και η ταλαιπωρία του πήγαινε-έλα που ήταν +1 ώρα από τις εργάσημες
    οι φωνές κ η ένταση του γραφείου, που θα με έκαναν να έχω το στομάχι σφιγγμένο
    το γεγονός ότι ο Νικόλας θα μεγάλωνε με άλλους (γιαγιά για λίγες ώρες κ γυναίκα) και θα έχανα τα καλύτερα και δεν θα ήμουν αυτή που θα διαμόρφωνε τον χαρακτήρα του παιδιού της αλλά μια "ξένη" αφού 6 θα γυρνούσα κ 8 κοιμάται
    και άλλα πολλά τέτοια
    την σπάσανε την ζυγαριά... παραιτήθηκα.

    φυσικά κ τα οικονομικά δεν είναι εύκολα. αλλά δεν θυσιάζα τον Νικόλα. Μπορεί να μην μπορέσω να κάνω άλλο παιδί, μπορεί να κάνω άλλα 3 ποτέ δεν ξέρεις.
    τουλάχιστον ως μάνα, νιώθω εντάξει απένταντι στο παιδί μου
    την καλησπέρα μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μακαρι να μπορουσα να παραταγα τη δουλεια μου και να αφιερωνομουν στο παιδι μου...Μαμα του Νικολα!!!Θα μπορουσα να δουλευα και λιγοτερο αλλα επειδη ειμαι υπευθυνη δεν θελω να κρεμασαω το αφεντικο μου κ.ο.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γωγώ μου πόσο σε καταλαβαίνω να 'ξερες. Τις ίδιες σκέψεις κάνω και εγώ τώρα τελευταία και οι κόρες μου είναι πολύ πιο μεγάλες. Βλέπεις μέχρι πριν δύο χρόνια δούλευα λιγότερες ώρες. Τώρα στην κυριολεξία τρέχω σαν τη τρελή, από το άγχος χτυπάω κόκκινο και την πληρώνουν ο άντρας μου και τα παιδιά μου. Και τελικά αναρωτιέμαι και εγώ αν αξίζει. Έχω φτάσει πλέον στο αμήν να τα παρατήσω και να κάτσω σπιτάκι μου. Θα βοηθήσω και τη μεγάλη μου κόρη στο σχολείο περισσότερο αλλά και τους υπόλοιπους και το κυριότερο τον εαυτό μου.
    Συζήτησε το με τον άντρα σου κι αν τελικά μπορείτε με ένα μισθό μην το σκέφτεσαι άλλο πια. Εγώ όταν το καταφέρω να είσαι σίγουρη ότι θα σε ειδοποιήσω. Πρέπει να κλείσω κάτι τρύπες πρώτα και μετά... Μόνο να μην ανοίξουν
    καινούργιες εύχομαι.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails