Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΒΕΙΟ !!!

Καλήμερα φίλες  μου τι κάνετε ? Εγώ δεν μπορώ να πω ότι διανύω και την καλύτερη φάση της ζωής μου για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης να σας πω... Πολύ δουλεια , πολύ κούραση , πολλά νεύρα , πολλές ευθύνες  πολλά πάρα πολλά νεύρα!!! Το μόνο προσωπο που με κάνει και ξεχνάω τα πάντα είναι η κόρη μου ... μόλις βλέπω το Μαρουλάκι μου δεν με νοιάζει τίποτα ,σβήνουν τα πάντα απο το μυαλό μου ... Anyway ...
Εχτές μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε απο μια καινούρια φίλη την Τζένη μια γλυκιά μανούλα , που γνώρισα μέσα απο το παιχνιδάκι της Παρασκευής το Follow me Friday !!! Μου χάρισε ένα πολύ όμορφο ηλιόλουστο βραβείο!!! Τζένη μου σε ευχαριστώ πολύ που μου έκανες την τιμή και μου χάρισες αυτό το  βραβείο ,να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τα μικρούλια σου!!!
Το βραβείο αυτό το αφιερώνω και εγώ σε όσους και όσες περνάνε από το blogοσπιτο μου...
Tέλος θέλω να σας πω πως θέλω πάρα πολύ να έρθουν τα Χριστούγεννα φέτος ανυπομονώ ...σαν μικρό παιδί !!! Να στολίσουμε το σπιτάκι μας να περάσουμε χαλαρές , γιορτινές οικογενειακές στιγμές, άντε 46 και σήμερα !!!




Καλημέρα σε όλους...............





10 σχόλια:

  1. Γωγούλα καλημέρα!!! Είσαι τυχερή που έχεις το Μαρουλάκι σου! Όλα θα φτιάξουν μωρέ! Εξάλλου...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Κι εγώ ανυπομονώ, σαν εσένα!
    Πολλά φιλιά!
    Το βραβειάκι το αξίζεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα με πολύ αισιοδοξία
    και χαμόγελα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Γωγούλα!Χαίρομαι που σου άρεσε το βραβειάκι!!!

    Όσο για τα νεύρα μην ασχολείσαι και τόσο με τον κάθε βαλτό που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να σε τρελαίνει!Πάρε ένα μεγάλο τεφτέρι και Γράφτους!Δεν αξίζει για κανέναν ο κόπος!!

    Κι εγώ σαν τρελή περιμένω τα Χριστούγεννα!Να στολίσουμε το σπιτάκι μας μαζί με τα παιδάκια μας φέτος για πρώτη χρονιά!Θέλω να πλυμμηρίσει το σπίτι στολίδια,λαμπιόνια,χριστουγεννιάτικη μουσική και μυρωδιές!!!

    Εμείς το άλλο Σάββατο θα στολίσουμε!Πάμε μία εβδομάδα νωρίτερα φέτος!Δεν κρατιόμαστε!

    Εσείς πότε λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Γωγώ και γώ σαν εσένα δεν διανύω και την καλύτερη φάση της ζωής μου....ας ελπίζουμε στο καλύτερο και ας χαιρόμαστε οσο μπορούμε την ομορφιά που μας χαρισε ο Θεός..τα παιδάκια μας....Μπράβο για το βραβείο!!!
    Και γω περιμένω πως και πως τις χριστουγεννιατικες μέρες πιο πολυ κι απο παιδί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γωγώ μου συγχαρητήρια για το βραβείο! Όλοι μας περνάμε από τέτοιες περιόδους.Κράτα αγκαλίτσα την κορούλα σου κοπέλα μου και όλα θα πάνε καλά,μπόρα είναι και θα περάσει.

    Υ.Σ.Το σπιτάκι(Gingerbread House) θα το φτιάξω μέσα στα Χριστούγεννα,γίνετε πολύ όμορφο και αρέσει πολύ στα παιδιά να το στολίζουν,θα ξετρελαθεί από την χαρά της η μικρούλα σου!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γωγουλακι μου συχγαρητηρια!!! κι εγω ανυπομονω για τα χριστουγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γωγώκα όλοι αυτό το καιρό περνάμε λίγο δύσκολα!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλύτερα απο εδώ και πέρα και να είσαι πιο χαμογελαστή και πιο χαρούμενη!!!! Υπέροχες οι φωτογραφίες κι εγώ ανυπομονώ για τα Χριστούγεννα!!!

    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γλυκιά Γωγώ, μη βιάζεσαι, πάρε βαθιές αναπνοές, άλλαζε τις σκέψεις σου με κάτι πιο ευχάριστα γεγονότα, κοίταζε την μικρούλα σου και πάρε μερικές ημέρες διακοπές. Επίσης άρχισε πιο νωρίς τις προετοιμασίες των εορτών γιατί κι αυτές οι προετοιμασίες με ψώνια, δώρα κτλ φέρνουν άγχος.
    Καλό σου απόγευμα και φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλα θα πάνε καλά μικρή μου, εσύ να χαίρεσαι τα Χριστούγεννα ακόμα και με τα λίγα γιατί τα πολλά τα έχεις στην αγκαλιά σου.. τον άνδρα σου και το παιδάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γωγουλινι σου εχω ενα δωρακι,περασε να το παραλαβεις,φιλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails