Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΟΥΡΙΑ !!!

Καλησπέρα σε όλες τις φίλες !!! Κάνω μια μεταμεσονύχτια ανάρτηση γιατί επιτέλους τώρα βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο !!! Τα Χριστούγεννα απέχουν πια πολύ λίγες μέρες και τα blog μας έχουν στολιστεί για τα καλά με φοβερές κατασκευές ! Είδα ότι είναι σε εξέλιξη και πολλοί διαγωνισμοί και θέλω να μην ξεχάσω κανέναν και να λάβω μέρος σε όλους...
Ξεκινώ με τον διαγωνισμό της πολυτάλαντης Ανεράιδας που έχει θέμα τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές! Φυσικά από ότι είδα ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες!!! Εγώ για να συμμετάσχω ευτυχώς πρόλαβα και έφτιαξα αυτά τα γούρια! Πως σας φαίνονται ?
Επίσης ένας όμορφος διαγωνισμός τρέχει και στο blog Home design by El &Kal  με θέμα "Χριστουγεννιάτικη Σπιτική Ατμόσφαιρα.....by Elen and more !! 
στον οποίο έλαβα μέρος !!!
Τέλος μόλις άρχισαν δυο νέοι διαγωνισμοί ο ένας από την φοβερή και διαφορετική pink και ο δεύτερος απο την ταλαντούχα Χρυσοθέμη που μας λείπει ... Μην ξεχάσετε να λάβετε και εσείς μέρος !!!
Φιλάκια ...



KAΛΗΜΕΡΑ !!!






11 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα χρώματα και τα έχεις συνδυάσει άψογα. Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γλύκα τα γουράκια σου!!! Εύχομαι να φέρουν χαρά και τύχη σ΄αυτούς που θα τα αποκτήσουν!!
    Καλή επιτυχία στους διαγωνισμούς!!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία χρώματα!!! Μπράβο, και του χρόνου να είσαι καλά να ξαναφτιάξεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέμορφα τα έφτιαξες Γωγώ!! Μου αρέσουν πάρα πολύ!! Και του χρόνου κοπέλα μου να είσαι καλά με την οικογένεια σου και να ξαναφτιάξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ διαγωνισμοί τρέχουν βρε παιδιά...που να τους προλάβουμε όλους; :-)

    Καλή επιτυχία Γωγούλα κ σε σένα κ στις υπόλοιπες κοπέλες.Υπέροχα τα γούρια!

    Τυχερό να είναι το 2011!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γωγώ μου πανέμορφα τα γούρια σου. Μπράβο σου
    Και του χρόνου εύχομαι με υγεία.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γωγω μου για αλλη μια φορα μπραβο.Αν και τοσο πολυασχολη καταφερνεις κ δημιουργεις τοσο ομορφα πραγματα,Εισαι πραγματικα αξια.Ελπιζω να φανεις τυχερη κ να κερδισεις,αν οχι εχεις κερδισει ολους εμας.Τα φιλια μου κ την αγαπη μου σου στελνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολυ ωραια τα γουρια σου γωγω μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και του χρονου με υγεια!!!!ευχομαι να ειναι τυχερα για σενα!και να κερδισεις!και εγω σαν ξωτικο που ειμαι θα κανω μια ευχη για αυτο....
    Σε φιλω και καλο Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γωγώ πολύ όμορφη ανάρτηση!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε και Καλή Πρωτοχρονιά!! ...στο δικό μου e-mail δεν έχω λάβει κάτι για τον διαγωνισμό, για κάνε άλλη μία προσπάθεια αποστολής... φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γωγούλα τα γουρια σου ειναι υπέροχα και με πολυ ωραια χρωματική συνθεση ..μπραβο!!!Καλές και ευτυχισμένες γιορτές!!!!
    Τι κανει το κουκλάκι σου;;;χρόνια του πολλά και ευτυχισμένα για τα γεννεθιακια του αυριο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails