Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

THE TRAVELLING JOURNAL IS HERE!!!

Και ναι επιτέλους έφτασε και στα δικά μου χέρια το ταξιδιάρικο ημερολόγιο!!! Καιρό τώρα σκεφτόμουν τι να φτιάξω , τι να ζωγραφίσω μιας και η ζωγραφική δεν είναι το φόρτε μου και δεν μου ερχόταν καμία ιδέα!!!Και όσο πέρναγε ο καιρός αγχωνόμουν όλο και πιο πολύ! Ώσπου μου ήρθε mail από την pinkdreamer ότι έρχεται!!!
Όταν το έλαβα στο σπίτι μου το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να το ξεφυλλίσω,να διαβάσω και να δω όλα όσα είχαν γράψει και ζωγραφίσει οι άλλες blogoφίλες!! Έπειτα έβγαλα έξω τις μπογιές μου ,τα ψαλίδια μου ,τις κόλλες , τα glitter , τα στράς και ιδού το αποτέλεσμα...
Νομίζω πως τα πήγα σχετικά καλά για άσχετη με την ζωγραφική και με όλο αυτό που λέγεται art jourlal ,εσάς πως σας φαίνεται?? Eύχομαι να σας αρέσει !!
Καλές δημιουργίες στους επόμενους κατόχους του!!!







11 σχόλια:

  1. Γωγω μου εσυ εισαι η ασχετη?Ειναι ΤΕΛΕΙΟ.Μπραβο μπραβο μπραβο.Το ιδιο αγχος εχω κ εγω,που το περιμενω αργοτερα,γιατι βλεπω ολες αυτες τις ομορφες δημιουργιες κ λεω θεε μου τι θα κανω εγω αφου τα χερια μου δεν πιανουν.Φιλακια πολλα καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει πάρα πολύ!!!!! Αν δεν μου το έλεγες οτι είσαι άσχετη εγώ ούτε που θα το καταλάβαινα!!!! Την κοπέλα την έχεις κάνει τέλεια και μου αρέσει πάρα πολύ όλο το αποτέλεσμα!!!! Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα επαθα πλακα τωρα!!!!απιθανο!!! μπραβο γωγω μου! ειμαι πολυ περηφανη που σας εχω συνταξιδιωτισσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χίλια μπράβο Γωγούλα! Έγινε τέλειο! Κακώς αγχωνόσουν! Η ζωγραφιά σου είναι μοναδική!!!
    Καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοριτσια πραγματικα και εμενα μου αρεσει το αποτελεσμα και δεν το περιμενα με τιποτα οτι θα τα καταφερνα...σχεδον ειχα πελαγωσει ολο σκεφτομουν τι θα φτιαξω ,τι θα φτιαξω ωσπου ειχα μια αναλαμπη και λεω θα φτιαξω μια ωραια μαμα σε στυλ art joυrnal !!!Xαιρομαι πολυ που σας αρεσε!!!Καλη εβδομαδα να εχουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γωγώ μου είναι καταπληκτικότατο!!!! μου αρέσει ιδιαίτερα το βλέμμα της μαμάς είναι απλά εξαίσιο!!!! μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γωγώ είναι πάρα πολύ ωραίο. Τι άσχετη και βλακείες είναι αυτά? Κ εγώ περιμένω να μου έρθει και έχω αγχωθεί για το τι θα φτιάξω. Κάτι έχω στο μυαλό μου και ελπίζω να μην έχει υλοποιηθεί ήδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γωγουλάκι μου είναι πολύ όμορφες οι σελίδες σου!
    Η κοπέλα υπέροχη, τα λόγια μοναδικά και τα stass όλο λάμψη!!! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχες οι σελιδουλες σου και μπράβο για την ομορφη ζωγραφια!!!!Περασε η γαστρεντεριτιδα;;;εισαι καλύτερα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails