Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!
















Καλημέρα σε όλους εύχομαι... Πέμπτη πρωί σήμερα , επιτέλους φτάνει και αυτή η εβδομάδα στο τέλος της είμαστε πια πολύ κοντά στο Σαββατοκύριακο !!! Σήμερα κάνει πολύ κρύο έξω ,έχει πολύ συννεφιά και είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να βρέχει! Εγώ είμαι στη δουλειά , το Μαρουλάκι μου στο σχολείο και ο άντρας μου ακόμα στο σπίτι τραυματίας...
Επιτέλους βρήκα το χρόνο να σας δείξω μερικές φωτογραφίες από τα γενεθλιάκια του παιδιού μου...
Περάσαμε πολύ καλά και το κοριτσάκι μου το ευχαριστήθηκε ...
Από το τρέξιμο που είχα και τον κόσμο δεν έβγαλα φωτογραφία την υπέροχη τούρτα μας που ήταν όλη ροζ και είχε επάνω τι άλλο (?) ένα στέμμα και ένα ραβδάκι, και επίσης λείπει και η πολύ όμορφη πρόσκλησή μας... Μακάρι να μπορώ και του χρόνου να κάνω ένα τόσο όμορφο παρτάκι στο κοριτσάκι μου !!!
Αυτό τον καιρό ετοιμαζόμαστε για το καρναβάλι μας ,όπου και φέτος θα βγούμε με τη Μαρίλιά μου και στο καρναβάλι των μικρών που γίνεται στις 19 Φεβρουαρίου και στο καρναβάλι των μεγάλων που είναι στις 24 Φεβρουαρίου...Ελπίζω ο καιρός να μας κάνει το χατίρι και να μην είναι βροχερός και συννεφιασμένος...
Αυτά είναι τα νέα μου ,καλημέρα σε όλες εύχομαι...










7 σχόλια:

  1. Kαι του χρόνου Γωγούλα, όλα ήταν υπέροχα στο πάρτυ της μικρής σου Μαρίλιας. Τώρα περιμένουμε και τις φωτο από το καρναβάλι, με το καλό!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα!Είμαι καινούργια στη γειτονιά HappyLittleDots είναι το blogaki μου. Πάρα πολύ όμορφα τα γενέθλια, πιστεύω θα τα καταχάρηκε η μικρή. Είσαι απο Πάτρα;Εγώ σπούδασα εκεί καιτην αγαπώ πολύ την πόλη αυτή. ελπίζω να τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γωγώ μου πολύ όμορφα αυτά που ετοίμασες!
    Είμαι σίγουρη πως η ζουζούνα θα το ευχαριστήθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γωγούλα ΤΕΛΕΙΑ ΌΛΑ!!!
    υπέροχο το πάρτυ της Μαρίλιας!!!καταπληκτικά τα κάστρα και όλη η διακόσμηση!!!!και του χρόνου με υγεία να περάσετε ακόμα πιο τέλεια!!!!
    Περαστικά στον σύζυγό σου!!!
    Φιλιά στο κουκλάκι Μαριουλάκι απο την μικρή μου που μαζί θαυμάσαμε τις φωτογραφίες σας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ονειρεμένο το πάρτυ της μικρής πριγκίπισσας σου,να είστε γεροί να την χαίρεστε! Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ !!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γωγουλα τελεια ολα περνα απο το μπλογκ μου εχω κατι για εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails