Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΙΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ !!!


Καλησπέρα σε όλους... Εύχομαι να περάσατε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και λέω περάσατε γιατί πια μπήκαμε στο ρυθμό της Δευτέρας ...Έγω έχω πάλι τη Μαρίλια μου άρρωστη με ρινοφαρυγγίτιδα αυτή τη φορά και με πολύ πυρετό 39 με 40 όλη την εβδομάδα !!! Και σαν να μην μας έφτανε όλη αυτή η ταλαιπωρία έχει βγάλει εξανθήματα από τον πυρετό σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο!
Η στεναχώρια μου δεν λέγεται... Ευτυχώς ήρθαν οι ξαδέρφες μου η Βάσια και η Ευσταθίτσα και της έκαναν καλή παρέα ..

Εδώ παίζει με τα κορίτσια...

Μια χαρά παρά τον πυρετό...


Για να αλλαξω λίγο την διαθεσή μου αποφάσισα να κάνω και ένα μικρό διαγωνισμό στο blogακι μου ... Έτσι λοιπόν έφτιαξα δύο μικρές κατασκευές από καρδιάς και θα τις χαρίσω σε δύο από εσάς...


Έφτιαξα ένα γούρι για το σπίτι σας , στο αγαπημένο μου χρώμα το ρόζ ...


Και το δεύτερο δώρο που έφτιαξα για εσάς είναι μία καρφιτσούλα...



Είναι η πρώτη μου καρφίτσα , σας παρακαλώ να είστε επιεικής μαζί μου ...


Πως σας φαίνονται ???
Για να μπείτε στην κλήρωση λοιπόν θα ήθελα δύο πραγματάκια από εσάς  , πρώτον το σχολιό σας και δεύτερον να γίνεται αναγνώστες μου !!! Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη το βράδυ αργά... ώρα δε ξέρω !!!
Καλή επιτυχία και καλή εβδομάδα σε όλους και όλες !



24 σχόλια:

  1. περαστικά σας!!!!! μπράβο για τις κατασκευες σου είναι πολύ ωραίες και οι δύο. ειδικά η καρφιτσούλα είναι τέλεια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ αρχάς να σου πώ οτι λιμπίστηκα αυτά τα μπουτάκια με το ροζ σορτσάκι!!! Αχ, πόσο πεθύμησα ενα κοριτσάκι...
    Δεύτερον να σου ευχηθώ υπομονή γιατί εχεις πολύ δρόμο μπροστά σου και πρέπει να εξοικειωθείς με τις ιωσούλες.Βλέπεις άλλωστε το κέφι της. Μακάρι στην ζωή της να αντιμετωπίσει ΜΟΝΟ μικροϊωσούλες.
    Τέλος να σου πω οτι δεν χρειάζεται να γραφτώ είμαι ήδη γραμμένη πιστή... ακόλουθος, τώρα αν θα μου τύχει τίποτε απο τα όμορφα (πραγματικά πολύύύ όμορφα) δεν θα με χάλαγε καθόλου, αλλά και το αντίθετο δεν θα με στεναχωρήσει.Κάνω τόπο στα νιάτα!
    Δώρο μου οι επισκέψεις που ανταλλάσουμε.
    Φιλιά πολλά και περαστικούλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γωγούλα περαστικά στη μικρούλα. Θα περάσει η ιωσούλα.. σημεία του καιρου.. μια ζέστη μια κρυο..
    Ελπίζω αυτη η εβδομάδα να ειναιχωρις πυρετο..αν και τα μικρά τον υψηλο πυρετό τον περνάνε ''ελαφρύτερα''..ακους 39 και 40 και σε πιάνει πανικος, αλλά στα παιδάκια έχει άλλη κλίμακα..ξέρω απο τα δικά μου..

    Λοιπόν οι κατασκευες και οι δύο είναι πάρα πολύ όμορφες. Και η καρφίτσα πολύ ωραία αν και η πρώτη σου όπως λες.

    Περαστικά και καλή εβδομάδα
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περαστικά στη γλυκιά Μαρίλια!!! και η δικιά μου είναι με 39 πυρετό από χθες... καλοκαιριάτικα...
    Οι κατασκευές σου είναι και οι δύο πολύ όμορφες Γωγώ!! Μπράβο και καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΕΦΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΙΔΙΑ?Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΑΠ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περαστικα στη μικρουλα σου.Καλη εβδομαδα να εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γωγώ μου περαστικά, μωρέ! Τα μωρά είναι απίστευτα πάντως! Η γλυκούλα, που τη βρίσκει τόση ενέργεια, αν και με πυρετό! Απίστευτα είναι τα παιδάκια!

    Όσα έφτιαξες είναι μούρλια! Εύχομαι να μη μείνεις μόνο σ'αυτή την πρώτη καρφιτσούλα, ν'ακολουθήσουν κι άλλες!

    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχομαι περαστικα στη μικρη ζουζουνιτσα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περαστικούλια της!!!Μια χαρά τη βλέπω πάντως!Όταν είναι για παιχνίδι,τα ξεχνάμε όλα ε?:):):)
    Να τη χαίρεσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γωγώ μου περαστικούλια στην μικρούλα αρρωστούλα μας ,αν και φαίνεται απο τις φώτο ότι με το παιχνίδι τα ξεχνάει όλα, μην αγχώνεσαι πιστεύω ότι είναι λογικό ν κρυώσει μιας και ο καιρός δεν λέει να φτιάξει...
    Γωγώ μου τι πανέμορφα πραγματάκια είναι αυτά που έφτιαξαν τα χεράκια σου, ειδικά η καρφιτσούλα δεν φαίνεται ότι είναι πρώτη απόπειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι δημιουργίες σου ειναι τελειες!!
    Οσο για τα παιδια μην στεναχωριεσαι, περαστικα ειναι παντα, μην ξεχνας πως αυτες οι ιώσεις δυναμώνουν τον οργανισμο τους.
    Ευχομαι μια ήσυχη και καλη εβδομαδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γωγώ μου εύχομαι περαστικά στο αγγελούδι σου,μη μου στεναχωριέσαι όλα τα παιδιά περνάνε από αυτό,αφού είναι ζωηρή και παίζει με τα άλλα παιδάκια μην ανησυχείς όλα θα περάσουν.
    Όσο για τα δωράκια που μας έφτιαξες είναι πολύ γλυκά και όμορφα,ευχαριστούμε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γωγω μου περαστικα σας!Ειναι δυσκολο πραγμα οι ιωσεις...Στο λεω εγω που περσυ ηταν η πρωτη μας φορα στον παιδικο σταθμο και με μικρο μωρο στο σπιτι...Οποτε καταλαβαινεις!Υπομονη :-)

    Καλε τι ομορφα πραγματακια ειναι αυτα;Μπραβο!Ευχαριστουμε για την ευκαρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κοριτσια καλησπερα σε ολες !!! Μολις ηρθα σπιτι απο τη δουλεια εβαλα τη μικρη μου για υπνο , μαγειρευω κατι γρηγορο και συγχρονος κανω και μια blogοβολτα...Αγγελικη ,Χαρα ,Μαριον , Ιωαννα ,Λαμπρουκα ,Δημιουργια , Ναντια , Νελη , Μαγδα ,Χαριαννα , Πουαντερι ,Ειρηνη και Σοφια σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας για το μωρο μου , αλλα και για τα επιεικη σχολια σας για τις κατασκευουλες μου!!!Ολες φτιαχνετε απιστευτα πραγματα που θα ζηλευαν πολλοι ... Καλη εβδομαδα να εχουμε , πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αχ! γωγω μου κι εγω αρρωστο εχω 2 μερες με ψηλο πυρετο το ξωτικουλι μου!!!! διπλα μου ειναι τωρα και με βλεπει που γραφω! γι'αυτο θα βαλω τις μαγισσουλες μου να κανουν τα μαγικα τους και να γιατρεψουν τα μικρουλια μας!!!τα δωρακια σου καταπληκτικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ελενη μου περαστικα σας...Μα να μην αρρωστησουν ολο το χειμωνα και να υποφερουν τωρα τα καημενα???Για κανονισε εσυ εκει με μαγισσουλες σου να μην ξαναρρωστησουν τα μωρα μας αλλα και κανενα παιδι σε παρακαλω!!!Πολλα φιλια και περαστικα στο ξωτικουλι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Περαστικούλια στο αγγελάκι σου , μη φοβάσαι , έτσι είναι τα μωρά κάνουν δυνατό πυρετό και έυκολα σηκώνονται σαν λουλουδάκια.Υπέροχο το δωμάτιο της,η τυχερούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. φαντάζομαι τώρα που απόσωσα να σου γ΄ραψω θάναι μια χαρά η ζουζούνα σου , τι απίστευτες οι φωτογραφίες με τις ξαδελφούλες !!!!!
    Συγχαρητήρια για τις κατασκευές σου είναι απίστευτα τα χρωμα τα και το όλο concept θυμίζει ΜΑΡΙΛΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γρήγορα να γίνετε καλά!Πολύ ωραίες οι κατασκευές, μου αρέσει και εμένα να φτιάχνω διάφορα πραγματάκια όταν έχω χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Περαστικά σας και γρήγορα!

    Καλέ, η καρφίτσα είναι τέλεια! Τι ανησυχείς!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γωγούλα μου, περαστικά στο κοριτσάκι σου! Μπράβο σου που προλαβαίνεις με άρρωστο το ζουζούνι να δημιουργείς αριστουργήματα! Αυτό το γούρι το λάτρεψα, όχι ότι η καρφιτσούλα πάει πίσω!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Αχτιδα μου σε ευχαριστω πολυ, οντως αρχισε να ανθιζει παλι το λουλουδακι μου ,
    @ marilise οντως ειναι καλυτερα αλλα οχι τελειως ακομα το μωρακι μου!!!Με κυνηγα παντου το ροζ τελικα σε οτι και αν κανω...
    @ Ειρηνη σε ευχαριστω και εσενα για τις ευχες σου... και εγω αν ειχα πιο πολυ ελευθερο χρονο θα εφτιαχνα πολλα πραγματακια πιστευω...
    @ marilia σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και για τα καλα λογια που μου λες παντα στα σχολια σου...
    @ Κατερινα μου αν τα δικα μου ειναι αριστουργηματα τοτε τι χαρακτιρισμοσ θα ταιριαζε στις δικες σου δημιουργιες που σημερα με αφησαν εντελως αφωνη???
    Σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αχ αρρώστησε και το κοριτσακι σου...εχουμε τρελλαθει με αυτες τις ιώσεις ...και περιμέναμε να ερθει το καλοκαιρι για να γλιτωσουμε αλλα που....Περαστικά στην μικρούλα σου..εμας ειναι αρρωστο το ανηψακι στο νοσοκομειο εδω και πεντε μερες με ιωση..και ειναι 25 ημερων ..καταλαβαινεις τι τραβανε οι γονεις ..αλλα και αυτο το μικρουλι ...κολλησε μεσα στο Παιδων δευτερη ιωση..
    Τα δωράκια σου ειναι καταπληκτικα!!!καλη επιτυχια σε όλους!!
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αντε μωρέ, περαστικά!!
    πολύ όμορφα αυτά τα σπιτάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails