Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

BLOG CANDY ΑΠΟ ΤΗ Maria Z !!!



Καλησπέρα σε όλους !!! Πάει πέρασε και αυτό το Σαββατοκύριακο !!! Τι γρήγορα που περνάει ο καιρός ??? Και όσο περνά όλο δυσκολίες και προβλήματα βλέπω στο άμεσο μέλλον ! Οι διακοπές που σας έλεγα στην προηγουμένη ανάρτηση μου άκυρες τελικά !!! Δεν θα πάμε πουθενά μόνο ένα διήμερο στην Ιθάκη ! Εχθές κάναμε και το πρώτο μας μπανάκι για φέτος η Μαριλιά μου το καταχάρηκε , έπαιξε με τα κουβαδάκια της  , τις άρεσε πάρα πολύ ! Όμως τώρα το βραδάκι μου φαινόταν ζεστή και της έβαλα θερμόμετρο και είχε 38.1 ! Δεν θα ηρεμήσουμε φέτος , τι να είναι πάλι αυτό ???


Ας αλλάξουμε θέμα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την γλυκιά Maria Z για τα γλυκά πλεκτούλια της που μου έστειλε τα οποία τα κέρδισα στο blog candy της !! Τα συνόδευε ένα συγκινητικό γραμματάκι!  Μαρία μου σύντομα σκέφτομαι να τα χρησιμοποιήσω τα πλεκτούλια σου , τα όποια ξέχασα να σας πω πως μυρίζουν υπέροχα ! Είναι η πρώτη φορά που κερδίζω σε ένα διαγωνισμό και η χαρά μου είναι μεγάλη!



Να και το καδράκι της Μαριλούς μου , το οποίο σας το έχω ξαναπαρουσιάσει ,απλά έκανα μερικές αλλαγές , πρόσθεσα μερικά στοιχεία ακόμα και ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας !!! Τις φτιάχνω και άλλα δύο σύντομα θα τα τελειώσω και θα σας τα δείξω !!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!
Φιλιά...




13 σχόλια:

  1. Ω. τρεσούλες και στρασάκια βλέπω, όσο πάει απο πριγκηπικό γίνεται... Βασιλικό!
    Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι δεν φταίει η καημένη η Μαρίλια φέτος απο οτι ακούω απο παιδάκια γνωστών κυκλοφορούν πολλές ιώσεις, περίεργο για τέτοια εποχή. Εχεις δίκιο είναι σπαστικό και σε βγάζει και απο το πρόγραμμά σου και αυτά τα καημένα με τόση ζέστη και με πυρετό...
    Κρίμα.
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα.
    Αα, εαν σ άρεσε πραγματικά κάποιο mouse pad στείλε μου μέιλ και θα στο φτιάξω με μεγάλη μου χαρά.
    Δεν είναι τίποτε σπουδαίο, μην υποχρεωθείς.
    θα περιμένω και πάλι φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγχαρητηρια γωγουλινι!!!! ζηλευω! και περαστικα στο μικρουλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά πολλά συγχαρητήρια Γωγώ μου,γεια στα χεράκια της Μαρίας έφτιαξε πολύ όμορφα πραγματάκια.Εύχομαι περαστικά στην μικρή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μαμά είναι μεγάλο ταλέντο! Μπράβο κοπέλα μου μου αρέσει πολύ πολύ! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη στενοχωριέσαι Γωγούλα μου. Έτσι μεγαλώνουν τα μικρά, απλώς ταλαιπωρούνται και ταλαιπωρούν και τους γονείς. Περαστικούλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γωγώ και τα δικά μου απο Φεβρουάριο μέχρι τέλος Ιουνίου ήταν άρρωστα σχεδόν κάθε εβδομάδα (επιτέλους ησυχάσαμε (προς το παρόν πάντα!!!)
    Μου αρέσει που το εμπλουτισες το καδράκι με τις τρεσσούλες και τα λουλουδάκια αν κι έχω την αίσθηση οτι φαίνεται πια πιο κοντό! Πάντως έχει γίνει πολύ όμορφο!!

    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ βρε Γωγούλα αυτά τα μωρά! Περαστικά της! Εύχομαι τα σχέδιά σας για διακοπές να ξαναλλάξουν προς το καλύτερο και να πάτε τελικά! Το καδράκι μου άρεσε πολύ, τονίστηκαν πιο πολύ οι λεπτομέρειές του!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Xαρα μου μου αρεσε φυσικα εκεινο με τα τριανταφυλλα και το κοριτσακι!!!Σε ευχαριστω για την προταση αλλα δεν θελω να σε βαλω σε φασαρια ...Εισαι πολυ γλυκος ανθρωπος!
    @Ελενιτσα στειλε σε παρακαλω την καλη σου νεραιδα ... η πριγκιπισσουλα μου ταλαιπωρειται συνεχως...ενα ξορκι υγειας...please!
    @Πραγματικα Ειρηνη μου ημουν τυχερη!!!Πρωτη φορα κερδιζω κατι καπου...και ειμαι πολυ χαρουμενη και το δωρο μου ηταν πολυ ομορφο!!!Φιλια πολλα
    @Φιλιω εσυ και αν εισαι ταλεντο...θελω να σου πω πως εισαι ο λογος που υπαρχω( σαν blog ) αναμεσα σας.Οταν πρωτοειδα το δικο σου το ερωτευτικα !!!Εμπαινα καθημερινα και διαβασα ολες τις αναρτησεις, σου η λαχταρα μου και η αγαπη μου για το παιδι μου με εκανε να μαθω και να βρω τροπο να δημιουργησω και εγω ενα ιστολογιο και να της αφιερωνω οτι φτιαχνω...Καπως ετσι και εσυ...
    @Καλη μου Μπετυ το ξερω πως ετσι ειναι μα στεναχωριεμαι που ταλαιπωρειται το μικρουλι μου...Δεν θελω , θελω να ειναι παντα καλαααα!!!Δεν γινεται και αυτο το ξερω...Ουφ ! Πολλα φιλια!
    @Οντως Μαρια μου εγινε πιο κοντο!!! Βρε Μαρια δεν πηρα χαμπαρι το διαγωνισμο για το μινι αλμπουν...δεν εμπαινα γαμωτο αυτες τις μερες!!!Τελειο ηταν !!!Οταν μιλαμε για τα παιδια παντα ισχυει το προς το παρον...
    @Ναντιουλα ετσι ειναι τα παιδια θα το δεις και μονη σου...και για μας τις μανουλες το πιο απλο το πιο χαζο μας φερνει στεναχωρια κτλ .αστα να πανε!!! Οσο για τις διακοπες δεν βλεπω να αλλαζει τιποτα ερχεται δυσκολος χειμωνας φετος....
    Πολλα φιλακια κοριτσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η πριγκήπισα σου πάλι αρρώστησε; είναι αυτός ο φοβερός καιρός, υδρώνουν και με το πρώτο αεράκι κρυώνουν.Δώσε της ένα γλυκό φιλάκι απο τη γιαγιά Αχτίδα πες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Αχτιδουλα μου σε ευχαριστω πολυ !!!Να εισαι καλα !!!Λιγο ο καιρος λιγο ο σταθμος αυτα εχουμε!Φιλακια
    @manoula τι ευχαριστη και απροσμενη εκπληξη ηταν αυτη???Σε ευχαριστω πραγματικα παρα πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έτσι πρέπει να είναι οι εκπλήξεις! Ευχάριστες και απρόσμενες :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευχομαι η Μαρίλια να ειναι καλύτερα ,περαστικα της.
    καλες διακοπες να περασετε όμορφα στην Ιθάκη κι ας ειναι για λιγο κατι ειναι κι αυτο..
    το καδρακι ειναι σουπερ και μαρεσουν τα στολιδακια του ,μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails